Šumadijski derbi u kraljevačkoj Hali sportova (petak, 19h)

Izvor: KGsport.info, 27.Okt.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadijski derbi u kraljevačkoj Hali sportova (petak, 19h)

Nakon pobede u Kleku i poraza u „Jezeru“ od Novog Pazara, odbojkaše Radničkog sutra od 19 časova, u kraljevačkoj Hali sportova, očekuje meč 3. kola Super lige Srbije sa ekipom Ribnice.
Posle dva odigrana kola u novoj sezoni Super lige Srbije, Kragujevčani imaju polovičan učinak. Izabranici Predraga Srećkovića pronašli su pravi recept na gostovanju Kleku u prvom kolu, ali su zato podbacili u duelu sa Novim Pazarom proteklog vikenda. Ipak, sezona je duga, a odbojkaši Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << sigurno neće odustati od borbe za sam vrh tabele.
Sutrašnji duel sa kraljevačkom Ribnicom prava je prilika da se ekipa vrati u pobednički ritam. Za Kraljevčane će meč sa ekipom Radničkog biti prvi pred domaćom publikom, s obzirom da su gostovali u prva dva kola. Najpre su poraženi u Novom Pazaru sa 0:3, a zatim su identičnim rezultatom slavili u Staroj Pazovi protiv domaćeg Jedinstva.
Inače, Radnički i Ribnica odmerili su snage pred početak sezone na „Giginom memorijalu“. Tada su Kragujevčani slavili sa maksimalnih 3:0. Mladi Nikola Goić smatra da njegova ekipa može da ponovi trijumf protiv Kraljevčana i u prvenstvenom duelu.
– Sezonu smo otvorili pobedom, a zatim nam se desio mali pad. To nas svakako neće usporiti jer u ekipi vlada pozitivna atmosfera i imamo dosta samopouzdanja pred meč sa Ribnicom, budući da smo ih već jednom pobedili na „Giginom memorijalu“. Ukoliko ostvarimo pobedu, to će nam samo dati vetar u leđa i pogurati nas ka vrhu tabele. – smatra srednji bloker kragujevačkog tima, koji je već dva puta izabran u idealan tim kola.

U ostalim utakmicama 3. kola sastaju se: Niš – Jedinstvo, Novi Pazar – Partizan, Spartak (Ljig) – Vojvodina i Klek Srbijašume – Crvena zvezda.
Foto: N. Kotlajić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.