Šumadija u Boru, Radnički dočekuje Vršac

Izvor: KGsport.info, 27.Feb.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadija u Boru, Radnički dočekuje Vršac

Nakon reprezentativne pauze, ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Prvoj ligi Srbije za košarkašice. Radnički će u hali „Gordana Goca Bogojević“ ugostiti ekipu Vršca, dok Šumadiju očekuje gostovanje već otpisanom Boru.
Košarkašice Radničkog večeras od 17 časova očekuje duel sa ekipom Vršca u hali „Gordana Goca Bogojević“.
Obe ekipe biće izuzetno motivisane u ovom meču. Kragujevčankama su bodovoi neophodni u borbi za opstanak, dok se košarkašice Vršca >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << bore za četvrto mesto, koje vodi u plej-of. Izabranicama Vesne Despotović je za nijansu teže, s obzirom da u poslednja dva kola igraju sa Crvenom zvezdom i Radivojem Koraćom, pa je jasno da je večerašnji duel sa Vršcem verovatno i poslednja prilika do dođu do bodova spasa.
Sa druge strane, košarakšice Šumadije imaće relativno lak zadatak da dođu do nova dva boda na gostovanju ekipi Bora, u utakmici koja je na programu večeras od 19 časova.
„Šumadinke“ bi večerašnjim trijumfom došle do važnih bodova u borbi za opstanak, dok je Bor već odavno otpisan, ali ne treba isključiti sportski motiv da se uknjiži bar jedna pobeda u sezoni. Kragujevačnke su u prvom ovosezonskom duelu slavile sa preko trideset poena razlike, što dovoljno govori o odnosu kvaliteta ova dva tima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.