Šumadija dočekuje Pribojce u nastavku srpskoligaške sezone

Izvor: KGsport.info, 09.Mar.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadija dočekuje Pribojce u nastavku srpskoligaške sezone

Fudbaleri Šumadije 1903 spremni i pojačani dočekuju nastavak prvenstva

Utakmicama 18. kola sutra počinje prolećni deo pvenstva u Srpskoj ligi „Zapad“, a Šumadija 1903 na Bubnju (14) dočekuje ekipu FAP-a. sa kojim je na startu ove sezone ovojila bod u gostima igrajući bez pogodaka.
Posle tromesečne zimske pauze sutra startuju i srpskoligaši.Na Bubnju je mali derbi ekipa iz donjeg dela tabele između domaće Šumadije 1903 i pribojskog srpskoligaša. Kragujevčani >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << su u malo boljoj poziciji od sutrašnjeg rivala.  Kreću sa 15. pozicije i imaju pet bodova više od pretposlednjeg FAP-a.
Ekipa Šumadije 1903 je pojačana povratkom u ekipu oporavljenog iskusnog golmana i kapitena Nastića, koji je zbog povrede propustio celu jesenju polusezonu. Došao je Trajković, raniji igrač Radničkog 1923, iz beogradskog Milutinca stigao je Laban, a na pozajmicu iz Smedereva i Pavlović. Međutim, Arenijević je otišao u Smederevo, Akentijević je operisan, a mladi Đurović vratio se u Radnički 1923.
Srpkoligaš iz Priboja ozbiljnije je počan dovođenjem nekoliko igrača, među kojima se nalaze i dvojica Kragujevčana. To su golman Trifunović, koji je u prvom delu ove sezone branio gol Karađorđa iz Topole i Milovanović, raniji igrač Radničkog 1923, koji je nosio dres Smedereva.
Očekuje se zanimljiva utakmica na Bubnju u kojoj Šuamdija 1903 treba da pokaže da li u nastavak sezone ulazi sa stvarnim pojačanjima u borbi za očuvanje srpskoligaškog statusa i da li može da upiše prve prolećne bodove.
Susret između Šumadije 1903 i FAP-a počinje u 14 časova. U ostalim utakmicama 18 kola Srpske lige „Zapad“ sastaju se: Loznica – Polet (Lj), Železničar – Šumadija (A), Tutin – Karađorđe (T), Zlatibor (Č) – Smederevo, Jedinstvo Putevi – Jedinstvo (Ub), Sloga (Po) – Provo, Budućnost Krušik – Mladi radnik i Proleter (V) – Mokra gora.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.