Izvor: Kragujevac.rs, 06.Dec.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručna praksa za studente u JKP Parking servis Kragujevac

U JKP Parknig servis Kragujevac ovih dana stručnu praksu započela je prva grupa studenata četvrte godine osnovnih studija Fakulteta inženjerskih nauka - studijski program Urbano inženjerstvo. Praksa se realizuje na osnovu Ugovora koji su JKP Parknih servis i Fakultet inženjerskih nauka potpisali početkom novembra.

Tokom stručne prakse svi studenti će obići sve organizacione jedinice JKP “Parking servis Kragujevac>> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << gde će moći da se upoznaju sa poslovanjem preduzeća i sa svim tehnikama poslovne komunikacije. To je prilika da  studenti steknu određena znanja i veštine koje će kasnije moći da primene u praksi i na taj način dopune stečeno znanje tokom studija.

JKP “Parking servis Kragujevac“ će tokom čitave akademske godine biti spremno za prijem studenata na stručnu praksu jer osposobljavanje studenata za praktičnu primenu stečenih teorijskih znanja u realnom radnom okruženju predstavlja najbolje ulaganje u ljudske resurse.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.