Stigli Amerikanci

Izvor: KGsport.info, 31.Jan.2011, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigli Amerikanci

Trojica Amerikanaca, koji će braniti boje Divljih veprova u narednoj sezoni, stigli su u petak u Kragujevac. Sten Bedvel i blizanci Brajan i Džeremi Pejton odradili su i prvi trening u subotu i veoma su zadovoljni atmosferom u novom timu.
Atmosfera na prvom treningu bila je odlična i pojavilo se mnogo više igrača nego što sam očekivao. Treneri su bili veoma zahtevni i odlično su odradili svoj posao. Igrači su mnogo krupniji nego što sam ih zamišljao i verujem da naš tim može daleko da dogura u ovoj sezoni – rekao je Džeremi Pejton.
Oduševljenje novim timom nije mogao da sakrije ni njegov brat blizanac.

- Prijatno sam iznenađen brojem igrača na treningu. Ovde je neverovatan entuzijazam i posvećenost igrača i trenera. Želja igrača da uče je san svakog trenera. Oseća se prisustvo sjajne porodične atmosfere unutar ekipe i svi su se trudili da nam pokažu da smo i mi deo te porodice, od trenutka kada smo izašli iz aviona –...

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.