Stevanović: Nemamo šta da izgubimo protiv Pro Reka

Izvor: Beta, 28.Nov.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Nemamo šta da izgubimo protiv Pro Reka

KRAGUJEVAC, 28. novembra 2014. (Beta) - Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je u petak da njegova ekipa nema šta da izgubi u susretu sa Pro Rekom na početku Lige šampiona.

"Utakmica nam dolazi u nezgodnom trenutku, u padu forme. Bez pobede smo četiri meča. Gledaćemo pre svega sebe, nemamo šta da izgubimo i bitno je da napravimo pomak u odnosu na prethodni period i dodjemo do željene forme", rekao je Stevanović na konferenciji za novinare.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />Radnički će u nedelju od 18.00 dočekati Pro Reko u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Stevanović je naveo da je "iluzorno bilo šta pričati" o narednom protivniku njegovih vaterpolista.

"To je tim koji je napravljen da ide na trofeje u svakom takmičenju. Gledajući individualni kvalitet svih igrača, kao da nemaju mane. Zbog svega toga možemo da pomislimo da nemamo šanse, ali početak je sezone i sigurno je da nisu uigrani i da još uvek nisu dostigli svoj maksimum", kazao je Stevanović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stevanović: Hrabro na Pro Reko

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi u susretu sa Pro Rekom na početku Lige šampiona..."Utakmica nam dolazi u nezgodnom trenutku, u padu forme. Bez pobede smo četiri meča. Gledaćemo pre svega sebe, nemamo šta da izgubimo i bitno je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.