Srpski dvojac u kineskim planinama

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Sep.2013, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski dvojac u kineskim planinama

BEOGRAD - Jovana Crnogorac (BK Novi Sad) i Bojan Đurđić (Radnički, Kragujevac), sa selekotorom reprezentacije Srbije u planinskom biciklizmu Nemanjom Vajsom, otputovali su za Kinu gde će u gradu Gujang u za vikend voziti trku kategorije C 1 za svetske bodove u planinskom biciklizmu.


- Organzatori plaćaju sve troškove i iskoristili smo priliku da se upoznamo sa kineskim planinskim biciklizmom koji je u velikom usponu, ali i da “pojurimo” nove svetske bodove – kaže Nemanja Vajs. - U subotu 21. septembra voziće “šort trek” a u nedelju kros kantri. Oboje su u dobroj formi. Jovana Crnogorac je sjajno vozila poslednji Svetski kup u Lilehameru...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Crnogorac i Đurđić idu u Kinu

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2013, 12:53

Jovana Crnogorac (BK Novi Sad) i Bojan Đurđić (Radnički, Kragujevac), sa selekotorom reprezentacije Srbije u planinskom biciklizmu Nemanjom Vajsom, otputovali su za Kinu gde će u gradu Gujang u za vikend voziti trku kategorije C 1 za svetske bodove u planinskom biciklizmu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.