Srebrna puška Stefanovića, bronzani pištolj Arunovićeve u Fort Beningu

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Mar.2014, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebrna puška Stefanovića, bronzani pištolj Arunovićeve u Fort Beningu

FORT BENING - Srpski strelci osvojili su srebrnu i bronzanu medalju prvog dana prvog Svetskog kupa u sezoni u Fort Beningu u SAD. Milutin Stefanović je bio drugi vazdušnom puškom a Zorana Aunović treća vazdušnim pištoljem.


Kragujevački strelac Milutin Stefanović, reprezentativac „Čika Mate“ osvojio je srebrnu medalju u disciplini vazdušna puška sa 209,3 kruga. Pobedio je Rus Nazar Lugenets sa 209,4 kruga, dok je bronza pripala Serhiju Rihteru (Izrael) sa 186,9 krugova.
Pre finala Stefanović je bio sedmi sa 625,1 krug. Milenko Sebić se plasirao na 13. mesto sa 622,7 krugova a Stevan Pletikosić na 23. poziciju sa 621,4 kruga. Finale je vredelo 623,8 krugova.
Vazdušnim pištoljem Zorana Arunović...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Pet titula Novom Beogradu Ušću

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Mar.2014

BEOGRAD - Mladi strelci Novog Beograda Ušća osvojili su pet, od  deset, titula na Prvenstvu Beograda (razvojni program) na strelištu kluba Novi Beograd Ušće u atomskom skloništu u Ulici španskih boraca 73 –a.. . .Od četiri prva mesta serijskom vazdušnom puškom, tri su pripala Novom Beogradu...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.