Srbiju zgrozio snimak na kom radnik obezbeđenja MALTRETIRA PUTNICU u Kragujevcu: Svedoci otkrili ŠTA SE STVARNO DESILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiju zgrozio snimak na kom radnik obezbeđenja MALTRETIRA PUTNICU u Kragujevcu: Svedoci otkrili ŠTA SE STVARNO DESILO

Prema rečima očevidaca putnica je pripadnika obezbeđenja prskala vodom, psovala ga i klela, a on na to nije reagovao

Radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu maltretirao je ženu (31), zbog čega ga je policija i privela, a javnost je mogla da vidi i snimak svega što se dešavalo.

Kako je navedeno, on joj je uvrnuo ruku i navodno je šutirao. Najpre je navodno došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karte, da bi mu devojka zbog toga udarila dva šamara.

Međutim, ono što nismo videli na snimku, ispričao je jedan od očevidaca incidenta. Prema njegovim rečima, putnica je pripadnika obezbeđenja prskala vodom, psovala ga i klela, a on na to nije reagovao.

- Išao sam tog dana da ispratim rođaku sa stanice. Kad sam stigao, žena je vikala kako je udarao radnik, pa je navodno pala u nesvest. Ostali su vikali kako je sramota što je tako uradio. Čovek je bio grub, a ona nikako nije htela da plati peronsku kartu od 100 dinara. Prskala ga je vodom, psovala i klela pred putnicima u prolazu, mi smo sve to videli i čuli, a on je ćutao, reč nije progovorio. Jedan čovek je branio ženu, ličio je na beskućnika - rekao je očevidac.

A post shared by infoKG.rs (@infokg.rs) on Sep 14, 2019 at 1:13am PDT

Inače, ovaj incident se dogodio pre dve nedelje, ali je snimak tek juče dospeo u javnost.

Iz firme zadužene za obezbeđenje na Autobuskoj stanici kažu da je njihov "službenik postupio u skladu sa pisanim procedurama i u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

Kako navode, on je "najpre osobu upozorio više puta, a zatim udaljio iz štićenog prostora, a nakon toga odbijajući napad od sebe primenio je sredstva prinude i pokušao da osobu zadrži do dolaska policije koju je u međuvremenu obavestio, a sve u skladu sa zakonskim ovlašćenjima".

BONUS VIDEO: JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.