Srbi vodili Videoton do prve pobede u prvenstvu

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi vodili Videoton do prve pobede u prvenstvu

Vicešampion Mađarske upisao je prva tri boda u tamošnjem šampionatu zahvaljujući golovima srpskih internacionalaca Danka Lazovića i Marka Šćepovića.

Nakon startnog remija na domaćem terenu fudbaleri Videotona upisali su prvi prvenstveni trijumf protiv Puškaš Akademije.

Tim Marka Nikolića slavio je kao gost rezultatom 3:1 (2:1) i to posle preokreta za koji su najzaslužniji bili srpski internacionalci.

Domaći su poveli u drugom minutu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Videoton je stigao do poravnanja u 14. minutu prvog dela igre. Nakon toga su Danko Lazović i Marko Šćepović stupili na scenu i doneli pobedu Videotonu.

Kragujevčanin je u 27. minutu doneo prednost gostima, dok je Marko Šćepović novim pogotkom iz penala stavio tačku na trijumf ekipe Marka Nikolića.

Videoton posle dva odigrana kola zauzima četvrto mesto sa četiri osvojena boda, a već za četiri dana mađarski sastav očekuje veliko iskušenje na gostovanju Bordou koji će mu biti rival u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Videoton na srpski pogon (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 07:12

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolića, posle remija u prvom kolu, ostvario je prvi trijumf na klupi Videotona u šampionatu Mađarske. Vicešampion naših severnih suseda slavio je u gostima protiv Puškaš akademije - 3:1...Opet je blistao srpski tandem u napadu. Prvo je Danko Lazović golom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.