Specijalna projekcija filma Seksi snimak

Izvor: Press, 21.Jul.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna projekcija filma "Seksi snimak"

Film reditelja Džejka Kasdana će moći da se pogleda samo u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20h.

Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da se zabavljaju, njihova ljubav bila je veoma, intenzivna.

Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << podsticaja. Kako bi osvežili vezu odlučili su da se snimaju dok isprobavaju svaku pozu knjige "Radosti seksa" u tročasovnom, maratonskom izdanju.



Na prvi pogled, to je odlična ideja, a onda su shvatili da njihov najprivatniji snimak, više nije privatan. Svesni da ih samo jedan klik deli da budu ogoljeni pred svima, ulaze u trku sa vremenom, kako bi povratili svoj video snimak. A on će otkriti mnogo više nego što su mislili da mogu da podnesu.

Sve posetioce večeri "Ladies night" očekuje poklon magazin Cosmopolitan, dok će hotel Metropol Palace nagraditi tri osobe sa jednodnevnim uživanjem u njihovom SPA centru.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Seksi snimak" sa Kameron Dijaz u "Sinepleksu"

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 10:32

"Ladies night" uz urnebesnu komediju „Seksi snimak“ sa Kameron Dijaz i Džejsonom Sigelom u glavnoj ulozi će se održati u četvrtak, 24. jula samo u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20h...Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.