Somborci slavili u Kragujevcu

Izvor: KGsport.info, 17.Nov.2013, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Somborci slavili u Kragujevcu

U meču sedmog kola Prve lige Srbije u rvanju, Radnički iz Sombora je u Kragujevcu pobedio Radnički sa 5:2.
Nakon pobede na startu šampionata ovo je bio šesti uzastopni poraz rvača Radničkog, koji se nalaze na sedmoj poziciji sa isto toliko bodova.
Narednog vikenda rvači Radničkog će ponovo biti domaćini, ovoga puta imenjaku iz Beograda. Eventualnim trijumfom Kragujevčani bi overili sedmu poziciju pre poslednjeg kola u kojem će se sastati sa Potisjem u Kanjiži.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Rukometaši Radničkog ciljaju novu pobedu (nedelja, 20.30h)

Izvor: KGsport.info, 17.Nov.2013

U okviru 10. kola rukometne Superlige rukometaši Radničkog dočekaće ekipu Napretka iz Kruševca. Biće to prilika za izabranike Nedeljka Vučkovića da se iskupe za prošlonedeljni poraz od Crvene zvezde i održe korak sa vodećim ekipama.. Kragujevčani se trenutno nalaze na deobi 4. mesta sa Jugovićem,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.