Smeč na korak od ispadanja

Izvor: KGsport.info, 09.Feb.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smeč na korak od ispadanja


Porazom u 16. kolu Viner Štediša Super lige od ekipe Železničara iz Lajkovca, kragujevački Smeč je dva kola pre kraja prvenstva dospeo na korak od ispadanja iz elitnog ranga. Kragujevčanke su poražene u sali Srednje škole „17. septembar“ rezultatom 1:3, po setovima 16:25, 25:16, 13:25 i 22:25.
Izabranice Vladana Avramovića uspele su da „uzmu“ samo jedan set domaćoj ekipi, što je, ispostavilo se, bila samo „labudova pesma“ kragujevačkog tima. „Smečerke“ su u četvrtom setu imale priliku da dođu do izjednačenja i taj-brejka, ali nisu imale snage u završnici, pa su Lajkovčanke na kraju slavile pobedu.
Sanja Trivunović sa 19 i Marta Drpa sa 18 poena bile su najefikasnije u redovima domaćeg tima. Kod „Smečerki“ dvocifrene su bile Sara Vojnić-Purčar sa 13 i Aleksandra Banović sa 12 poena.
Smeč se nalazi na začelju tabele sa sedam osvojenih bodova, četiri manje od Kolubare, koja pored bodovnog suficita ima i lakši raspored u poslednja dva kola, tako da „Smečerke“ još samo teorija drži u igri za baraž.
U narednom kolu Kragujevčanke će pred sobom imati nemoguću misiju, obzirom da će na svom terenu morati da savladaju lidera Partizan Vizuru.
Železničar – Smeč 5 3:1 (25:16, 16:25, 25:13, 25:22)
Hala: SŠ „17. septembar”.
Gledalaca: 200.
Sudije: Aleksandra Balandžić i Predrag Balandžić (Beograd).
Trajanje meča: 88 minuta.
ŽELEZNIČAR: Trivunović 19, Lazarević 3, Aćimović 11, Tešanović 9, Drpa 18, Mrdak 8, Zlatić (libero), Knežević (libero), Veljković, Vulović, Divac, Nenadović. Trener: Ilija Vujović.

SMEČ 5
: Vasojević 3, Brđović 4, Glavčić, Banović 12, Vojnić-Purčar 13, Kaličanin 9, Bojanić (libero), Šviković 2, Petronijević 2, Pavlović. Trener: Vladan Avramović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.