Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021, 19:50

Slučaj „Palma“ seli se u Kraljevo, u Jagodini ćutanje i potpisivanje u kabinetu

Slučaj "Palma" seli se u Kraljevo. Apelaciono javno tužilaštvo u Kragujevcu odlučilo je da za postupanje u predmetu povodom navoda Marinike Tepić protiv Dragana Markovća Palme, ovlasti, umesto tužilaštva u Jagodini, tužilaštvo u Kraljevu. I dok pomoćnica gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović za N1 kaže da žene iz gradske uprave koje su zbog izazivanja panike i nereda tužile Tepić, to nisu uradile pod pritiskom, Igor Jurić iz Fondacije Tijana Jurić odgovara da je Dragan Marković, kako kaže, nesmotreno na nacionalnoj frekvenciji potvrdio da tu nisu čista posla.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dnevnik u 19 (23.4.2021)

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021

Slučaj „Palma“ prebačen u Kraljevo, odluka je Apelacionog javnog tužilaštva u Kragujevcu. Pomoćnica gradonačelnika Jagodine kaže - na spornim proslavama nije bilo neprijatnosti. U gradu i drugačija mišljenja.. Tužilaštvo će saslušati ministra odbrane Nebojšu Stefanovića. Milutin Jeličić...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.