Slovenci ne smeju da pobede

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 05:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenci ne smeju da pobede


Mnogo puta ove sezone iz Kragujevca su isticali da i te kako paze na koeficijent srpskih klubova u NLB ligi koji određuje koliko ćemo predstavnika imati naredne sezone. Jučerašnje javljanje Predraga Kanačkog u Žurnal je to još jednom potvrdilo.
- Po našoj računici i Radnički i Hemofarm moraju da pobede Olimpiju i Krku da bi Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << imala veći koeficijent od Slovenije – rekao nam je sekretar kluba iz Kragujevca.
Nažalost, Srbija je u lošijoj situaciji nego što smo u prvi mah napisali. Da bismo dobili četvrtog predstavnika, Radnički mora da pobedi Olimpiju u Ljubljani, Hemofarm Krku u Vršcu, kao i da Partizan ili Zvezda savladaju Cibonu ili Zagreb (realniji je trijumf crno-belih). Samo jedan poraz od Slovenaca dovešće nas u situaciju da moramo da platimo četvrto mesto (vajld kartu koja će nam u tom slučaju pripasti). 
2010/2011 
SLOVENIJA 16,5
SRBIJA          12,5
HRVATSKA   11 
2009/2010 i 2010/2011 
SLOVENIJA 13,5
SRBIJA          13,15
HRVATSKA   13
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.