Izvor: Blic, 16.Jun.2020, 15:34

Skandalozan snimak iz Kragujevca razbesneo korisnike društvenih mreža: Bolje na sred ulice da ostavite smeće, nego što ga bacate tu!

Gotovo da ne prođe ni nedelju dana, a da se na društvenim mrežama ne pojavi video snimak ili fotografija na kojoj se vidi kako građani naše zemlje prave divlje deponije na mestima gde one ne samo da nisu previđene, već su nepotrebno ruglo. Ovaj put, akteri su stariji bračni par iz Kragujevca koji je snimljen kako iz gepeka svog automobila, baca smeće u šumi koja se nalazi u neposrednoj blizina jezera u Šumaricama. Iako ih je momak koji je snimio video, Nemanja Stanković, zamolio da to ne rade, te i da postoje drugi načini za odlaganje smeća, oni su ipak nastavili sa bacanjem smeća.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.