Skandal u Kragujevcu: Huligan udario Borjana FOTO

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 19:37

Skandal u Kragujevcu: Huligan udario Borjana FOTO

Nesvakidašnje i skandalozno ponašanje zabeleženo je u subotu na kragujevačkom stadionu "Čika Dača"

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Radničkim u Kragujevcu rezultatom 1:1 u pretposlednjem kolu Superlige Srbije.

Kulminiralo je po završetku susreta, kad je kapiten Zvezde, kako se moglo čuti, dok se slikao blizu ograde sa decom, udaren od strane nekog od navijača Radničkog.

U jednom trenutku golman beogradskog tima nije mogao da se suzdrži, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa je krenuo i da preskače ogradu.

Fotografije ovog incidenta možete videti i sami:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDAL U KRAGUJEVCU: Huligan udario Borjana dok se slikao sa decom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023

Ružne slike...Nemile scene dogodile su se po završetku meča između Radničkog i Crvene zvezde u Kragujevcu...Naime, kapiten gostiju Milan Borjan udaren je od strane nekog od navijača Radničkog...Sve se desilo posle meča dok se golman slikao blizu ograde sa decom. U jednom trenutku golman beogradskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.