Sinovec u MZT Skoplju!

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinovec u MZT Skoplju!

Posle Danila Mijatovića, još jedan ljubimac navijača Radničkog neće u narednoj sezoni nositi dres tima iz grada na Lepenici.
(FOTO: Žurnal)
Kapiten Stefan Sinovec, sjajni bek, koji je blistao u prvom delu sezone i borbenošću uvek unosio dodatnu energiju u igru Kragujevčana, potpisao je jednogodišnji ugovor sa MZT-om iz Skoplja.
Sinovec je prošle godine u ABA ligi prosečno beležio 8,1 poen i 3,8 skokova za 18,6 minuta prosečno provedenih na terenu, uz odličan šut za tri poena (44 odsto).
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Jelovac u Lijetuvos ritasu!

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013

Sjajne predstave Stevana Jelovca u dresu Kazerte prošle godine nisu ostale nezapažene.. Krilni centar koji je u mlađim kategorijama igrao za Partizan, zatim imao i seniorske minute u Crvenoj zvezdi, posebno u Mega Vizuri, naredne sezone će nositi dres Lijetuvos ritasa!. Litvanski gigant je prepoznao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.