Sinovec: Moramo da pobedimo sve u Jezeru

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinovec: Moramo da pobedimo sve u Jezeru

Bek Radničkog iz Kragujevca Stefan Sinovec rekao je da je cilj njegovog kluba da u nastavku regulanog dela šampionata pobedi sve utakmice kod kuće.
Ekipa Miroslava Nikolića sa oprezom dočekuje meč protiv Mega Vizure, jer je u prvom delu sezone slavila tek nakon produžetka - 97:94.

– Prva u nizu utakmica je protiv Mega Vizure, mlade, talentovane ekipe koju predvodi iskusni Milisavljević. Očekuje nas 40 minuta jake borbe, oni su veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << agresivni i dobro trče. Samo pravim pristupom možemo da potvrdimo to što smo favoriti na papiru - rekao je Sinovec.
Kragujevčani trenutno imaju skor 7-2, nalaze se na deobi prvog mesta sa Partizanom i o startnoj poziciji u plej-ofu odlučivaće najverovatniji međusobni susret u narednom kolu, kada branilac titule dočekuje Radnički.
– Ova pobeda imala bi dvostruku vrednost jer bismo na duel Partizanu mogli da odemo sa istim brojem pobeda. Tako bismo bili u prilici da u Beogradu odlučujemo o prvom mestu. Pozivam navijače da nas podrže u što većem broju protiv Mega Vizure - rekao je Sinovec.
Centar Kragujevčana Bobabn Marjanović podseća da su Beograđani nanizali tri pobede u isto toliko utakmica, dok su protiv Crvene zvezde poraženi, iako su dugo bili u igri.
– Neće uopšte biti laka utakmica sa Mega Vizurom. Igraju dobro, iako su mlada ekipa i nedostaje im iskustvo. Agresivni su sve vreme pa nam neće biti lako da se izborimo, ali mi moramo da dobijemo ovaj meč kako bismo ostali u igri za sam vrh Superlige - rekao je Marjanović.
Utakmica 10. kola Superlige Srbije Radnički - Mega Vizura igra se u utorak od 19 čaosva u dvorani Jezero.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.