Simens traži nove radnike: U naredne dve godine...

Izvor: B92, 06.Mar.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simens traži nove radnike: U naredne dve godine...

Kragujevac -- Simens planira da u naredne dve godine proširi postojeće kapacitete kragujevačke kompanije Milanović inženjering koju je nedavno kupio.

To su saopštili predstavnici kompanije Siemens koji će posetiti Fakultet inženjerskih nauka (FIN) u Kragujevcu kako bi s rukovodstvom i profesorima tog fakulteta razmotrili mogućnosti saradnje u pružanju stručnih usluga i planiranog zapošljavanja oko stotinu mladih inženjera.

Kako je saopštio FIN, Simens >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planira da u naredne dve godine proširi postojeće kapacitete kragujevačke kompanije Milanović inženjering, tako da će biti potrebno najmanje stotinu inženjera različitih struka za rad u toj kompaniji.

FIN je ima dugogodišnju saradnju s kompanijom Milanović inženjering u kojoj se zaposlio veliki broj diplomaca tog fakulteta.

Predviđeno je da predstavnicima Simensa budu prezentovani studijski programi, a zatim će profesori FIN-a predstaviti rezultate istraživanja o mogućnostima pružanja ekspertskih usluga iz oblasti za koje je zainteresovana ta kompanija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.