Silađi nov član Tamiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silađi nov član Tamiša

Čaba Silađi novi je član Pančevakog plivačkog kluba Tamiš.

Pored njega u ovom klubu treniraće i Igor Terzić i Lazar Lekić.

Novu sezonu ovog kluba obeležiće i povratak naše najbolje plivačice Nađe Higl.

Nakon zasluženog odmora već početkom septembra plivač Čaba Silađi, počinje sa trenizima u novom klubu i novom gradu.

Saradnja sa trenerom Sebastijanom Higlom se nakon zatvaranja akademije Milorada Čavića u Kragujevcu nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Pančevu.

Treninge u ovom klubu nastaviće i Igor Terzić i Lazar Lekić. Za nova takmičenja priprema se i naša najuspešnija plivačica Nađa Higl .

Svetska prvakinja iz Rima 2009. godine Nađa Higl biće i zaštitno lice akcije Sportskog saveza Pančeva "Ja plivam, a ti?" koja postoji više od 30 godina a u pitanju je obuka za plivanje učenika drugih razreda osnovnih škola.

Iako grad sa jednim zatvorenim bazenom Pančevo će pružiti maksimalnu podršku plivačkom klubu Tamiš. Za sada su dogovoreni termini na bazenu i u teretani.

Plivačka akademija Milorada Čavića donirala je plivačkom klubu Tamiš kompletnu opremu za trenažni proces koja će biti na raspolaganju svim članovima kluba.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.