Šef policije negira da je letovao o trošku vojvođanskih farmaceuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2012, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef policije negira da je letovao o trošku vojvođanskih farmaceuta

KRAGUJEVAC -

Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Ivan Đorović ni danas nije želeo da komentariše optužbe stranke Zajedno za Šumadiju na njegov i rad kragujevačke policije ponavljajući da kao policajac može da komunicira dokazima a ne optužbama.

"Ono što je izvesno, zbog konstantnih pritisaka koje trpimo u radu na predmetima, pre svega operativci policije, ali i ja, predložili smo i naš predlog je prihvaćen da rad na svim predmetima od danas nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << antikorupciji tim MUP-a Srbije", rekao je Đorović u izjavi Tanjugu. Đorović je dodao da će antikorupcijski tim raditi na prikupljanju dokaza, bez prejudiciranja ishoda bilo čega.

Na pitanje da li mu je poznato da li je ranije na račun rada policije bilo optužbi od strane vladajuće stranke, Đorović je rekao da u dvadesetogodišnjoj karijeri nije čuo tako nešto.

Đorović je kazao da i oni koji ga optužuju nisu u ravnopravnom položaju, jer, kako je rekao "oni razgovaraju o optužbama, a ja kao policajac mogu da razgovaram samo o dokazima".

On je dodao da ima sve priznanice i potvrde za svoja privatna putovanja i da će se, kako je naveo, truditi i boriti da mu neko ne pretura po privatnom životu.

Stranka Zajedno za Šumadiju, čiji je lider Veroljub Stevanović, podnela je danas krivičnu prijavu protiv Đorovića, zbog, kako je saopšteno na konferenciji za novinare, osnovane sumnje da je, pre dve godine, letovao u Grčkoj i na Malti o trošku jedne vojvođanske farmaceutske kuće. U toj prijavi, koja je podeljena novinarima, navedeni su svi članovi njegove porodice.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Antikorupcijski tim MUP-a u Kragujevcu

Izvor: Politika, 20.Okt.2012, 16:12

Kragujevac – Policija je juče preduhitrila gradsku vlast. Nešto posle osam izjutra medijima je dostavljeno saopštenje PU Kragujevac u kojem se navodi da u ovaj grad stižu „specijalci“ iz Beograda, a u devet sati „Zajedno za Šumadiju“ je imala zakazanu konferenciju za novinare, pod oznakom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.