Izvor: Kragujevac.rs, 07.Maj.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje Organizacionog odbora za obeležavanje praznika i jubileja

Đurđevdan promovisao brojne vrednosti Kragujevca      

Zahvaljujemo se svim organizatorima i učesnicima brojnih manifestacija, koji su predstavili Kragujevac u punom svetlu, iznoseći na gradske trgove snažnu i plemenitu emociju, koja je naročito dominirala tokom večernjeg Đurđevdanskog koncerta.

Upravo zbog toga, koncert je, trajao do duboko u noć, nešto duže nego što je planirano. Organizacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << odbor, na inicijativu predsedavajućeg - gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića, upućuje zbog toga iskreno izvinjenje svim sugrađanima - stanarima  okolnih zgrada i zahvaljuje se na razumevanju.

Istovremeno, Organizacioni odbor upućuje zahvalnost i svim pratećim službama - gradskim komunalnim preduzećima “Čistoći“ i “Zelenilu“, koje su profesionalnim angažovanjem uložile maksimalne napore da grad i pored brojne publike na trgovima bude čist i umiven.

Služba za poslove informisanja

www.kragujevac.rs

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.