Šampioni traže podršku

Izvor: RTS, 13.Feb.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampioni traže podršku

Kragujevački kuvari, koji su samo u poslednje dve godine osvojili na desetine zlatnih medalja na svetskum takmičenjima, ove godine ostali su bez pomoći grada. U pitanje je dovedeno i njihovo učešće na značajnom svetskom takmičenju u Seulu.
Kuvanje je njihov poziv, među njima su svetski šampioni u grilovanju. U našoj emisji pripremali su rolovani punjeni ćevap na šumadijski način, kojim su i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojili tu titulu u Rumuniji.

Bez pomoći Grada, kaže Miloš Totović, svetski šampion u grilovanju, to ne bi ostvarili, jer pripreme i odlazak na takmičenja mnogo koštaju.
Mnogo je uspešnih i talentovanih u Kragujevcu, Gradska uprava svakodnevnio dobija na desetine zahteva za pomoć. Novac iz gradske kase, međutim, odobrava se štedljivo.
Kragujevački kuvari okupljeni u Horeka asocijaciji nadaju se da će i bez pomoći grada otići u Seul: traže sponzore, apeluju na hotelijere turističke poslenike. Nadamo se da će uspeti. Takmičenje je u aprilu.
rts.kragujevac@rts.rs 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.