Izvor: Glas javnosti, 23.Maj.2013, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam lova, ribolova i nautike u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Peti Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike "Kraguj M", koji počinje u četvrtak u Kragujevcu, okupiće najznačajnije firme iz oblasti proizvodnje i prometa sportskog i lovačkog oružja iz Srbije i inostranstva. Na Sajmu, koji će trajati do nedelje, 26. maja, učestvuju i firme koje proizvode lovački i ribolovački pribor i opremu, lovačku municiju, ali i organizacije i agencije iz oblasti lovnog turizma i nautike.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Sve za lovce, ribolovce i nautičare

Izvor: Danas, 23.Maj.2013

U Kragujevcu je juče počeo Peti međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike „Kraguj M“, koji će, na Gradskom sajmištu „Šumadija sajam“, trajati do nedelje, 26. maja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.