SUPERLIGA SRBIJE: TSC u finišu slomio Kragujevčane! Voždovac jedva do boda

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 21:29

SUPERLIGA SRBIJE: TSC u finišu slomio Kragujevčane! Voždovac jedva do boda

Vicešampion nastavio po starom...

Večeras su odigrane preostale utakmice trećeg kola domaćeg prvenstva. Pobeda TSC-a u okviru trećeg kola prvenstva Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca, bilo je 1:0 (0:0) posle iscrpne borbe.

Šoš je tražio penal, ali je Ivan Stamenković doneo dobru odluku kada je odmahnuo rukom nakon njegovog pada.

Opasno je bilo po Radnički posle jednog prekida, ali je Pantović glavom šutirao pravo u golmana gostiju. Kragujevčani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pripretili prvi put u 15. minutu kada je posle centaršuta Vidosavljevića Jovanović šutirao preko gola.

U 19. minutu Stanić je oprobao svoj šut sa oko 20 metara, a samo minut kasnije neverovatan promašaj Pantovića, tačnije, odbrana Mladenovića, koji je sa samo pet metara uspeo da zaustavi nekadašnjeg fudbalera Voždovca.

U 28. minutu neverovatna greška Mitrovića, Saša Jovanović je izbio sam ispred Mladenovića koji je odlično intervenisao i rastao je polako u junaka utakmice, a posle odbijene lopte, Milovanovićev šut je izblokirao Mitrović.

TSC je umalo stigao do prednosti u 33. minutu utakmice, prvo je sudija Stamenković poništio gol Milovanovića, proverevano je par minuta od strane VAR sobe i na kraju - ostalo je 0:0, Cvetković je bio u malom ofsajdu.

Radnički je najbolju šansu imao u 37. minutu kada je Zorić dobio loptu od Činedua, ali je šutirao malo pored gola iskosa sa leve strane.

Vidosavljević je imao novi dobar prodor u 3. minutu nadoknade kada je njegov udarac Veljko Ilić odbranio.

Bez previše dobrih akcija i jednih i drugih u prvih 15 minuta utakmice, a onda Simovićeva greška, Milovanović je imao novu kolosalnu šansu, ali je šutirao preko gola. Ostalo je 0:0. Samo minut kasnije, Mirčevski je iz prvog kontakta sa loptom šutirao, ali je ponovo Mladenović bio sjajan, da bi Stanić iz odbitka poslao loptu preko gola.

U 65. minutu sam protiv svih Vidosavljević, izborio se za šut, ali je Ilić uspeo da odbrani. Radnički je pritiskao domaćina koji kao da je ostajao bez mnogo snage usled umora koji je bio vidljiv, pa je i Zorić šutirao, ali je Antonić to izblokirao.

Najbolju šansu za goste propustio Kilijan Bevis kada je izašao sam 1 na 1 sa golmanom Ilićem, koji izlazi kao pobednik. Igrao se 74. minut. Samo dva minuta kasnije, Vidakov posle centaršuta Vidosavljevića glavom šutira malo pored gola.

TSC je do pobede stigao u 85. minutu. Saša Jovanović je dobio loptu na desnoj strani kaznenog prostora, šutirao je u bliži ugao golmana Mladenovića, i pogodio!

Nervoza je bila prisutna i kod jednih i kod drugih, Rakonjac je umalo postigao autogol, a onda gužva u nadoknadi vremena, ali nije to uticalo na krajnji ishod.

U drugom meču dana Voždovac i Radnik su odigrali interesantan meč, bilo je 1:1.

Gosti su došli do prednosti preko Borka Duronjića u 4. minutu utakmice, a izjednačenje smo videli u 76. minutu kada je viđen autogol Stojanovića.

Zbog crvenog kartona Filip Damjanović je morao ranije na tuširanje, dobio je isključenje u 80. minutu utakmice, ali to nije uticalo na krajnji ishod meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.