STARAC GOREO NA NJIVI: Teško povređen dok je palio rastinje

Izvor: NaDlanu.com, 22.Feb.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARAC GOREO NA NJIVI: Teško povređen dok je palio rastinje

Muškarac (73) godine iz sela Žunje kod Knića teško je povređen u požaru dok je palio nisko rastinje na njivi, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

Zbog teških opekotina trećeg stepena on je hospitalizovan u kragujevačkom Kiničkom centru.

- Njegove povrede su opasne po život. Povređenog je vatra zahvatila najverovatnije zbog toga što se otežano kretao, saznaje "Alo!" u policiji u Kragujevcu - koja nije navela identitet povređenog.

Uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu.

Nadlanu / izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo starac povređen u požaru

Izvor: B92, 22.Feb.2015

Kragujevac -- Meštanin sela Žunje preminuo je od povreda zadobijenih u požaru koji je izbio na livadi u tom selu, rečeno je večeras Tanjugu u Kliničkom centru u Kragujevcu..."I, pored svih napora lekara i medicinskog osoblja Jedinice za intenzivno lečenje pacijent pacijent je preminuo od zadobijenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.