SPREČILI SMO SAMOUBISTVO!

Izvor: Kurir, 21.Jul.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREČILI SMO SAMOUBISTVO!

KRAGUJEVAC - Kao na filmu! Dvoje komunalnih policajaca iz Kragujevca pokazalo je šta znači prisebnost! Iako mladi, Katarina Erčević i Aleksandar Milenković postupili su vrlo iskusno i sprečili sugrađanku da se ubije u jezeru u Šumaricama

KRAGUJEVAC - Kao na filmu!

Dvoje komunalnih policajaca iz Kragujevca pokazalo je šta znači prisebnost! Iako mladi, Katarina Erčević i Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Milenković postupili su vrlo iskusno i sprečili sugrađanku da se ubije u jezeru u Šumaricama!

- Bili smo u patroli kad nam je na keju kupališta prišao muškarac. Zamolio nas je da mu pomognemo da nađe suprugu, koja je otišla od kuće i nije se javljala. Rekao nam je da se plaši da će ona možda pokušati samoubistvo, pošto je to već činila prošle godine - ispričao je Aleksandar.

I zaista, malo dalje opazili su 44-godišnju ženu u vodi, nekoliko metara od obale.

- Pričala je sama sa sobom. Počela sam da razgovaram s njom, dok je Aleksandar ulazio u vodu van njenog vidokruga. Žena iz početka nije želela da priča sa mnom, čak je krenula da se udalji od obale, ali je na kraju počela da razgovara. Plašili smo se samo da se ne ubije pred našim očima - opisuje Katarina Erčević.

Za to vreme, u tih nekoliko dragocenih minuta, Aleksandar Milenković se približio ženi tako da ga ona nije videla. Hitro ju je uhvatio i izvukao iz jezera, a zatim su brigu o nesuđenoj utopljenici preuzeli lekari Hitne pomoći, koja je ubrzo stigla.

Psihički bolesna

Žena koja je pokušala da se ubije je, kako smo saznali, psihički bolesnik. U nedelju se iskrala iz kuće, a čim su suprug i ćerka videli da je nema, odmah su krenuli da je traže, plašeći se najgoreg. Crne slutnje bi im se možda i obistinile da nisu naišli na Katarinu i Aleksandra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.