SITUACIJA U KRAGUJEVCU SE SMIRUJE? Dvostruko manje obolelih, registrovano još 17 zaraženih osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 09:10

SITUACIJA U KRAGUJEVCU SE SMIRUJE? Dvostruko manje obolelih, registrovano još 17 zaraženih osoba

U kućnoj izolaciji je 1.019 osoba u Šumadijskom okrugu.

U Institutu za javno zdravlje Kragujevac sinoć do ponoći urađeno je 213 uzoraka, od kojih su 22 bila pozitivna na korona virus, a od kojih je 19 iz Šumadijskog okruga.

U Kragujevcu je bilo pozitivno 17, dok je COVID 19 dijagnostikovan kod po jedne osobe iz Knića, Rače, Trstenika, Raške i Ivanjice.

Zaključno sa ovim podacima, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kragujevcu je virus do sada dijagnostikovan kod 644 osobe, u  Aranđelovcu kod 45, u Kniću kod 40, Rači - 24, Topoli i Batočini kod po 14, a u Lapovu kod 4 osobe.

- U kućnoj izolaciji je 1.019 osoba u Šumadijskom okrugu, od kojih 841 u Кragujevcu, u Aranđelovcu ih je 47, u Topoli - 24, Rači - 19, Kniću - 64,  Batočini - 11 a u Lapovu 23 - navodi se u izveštaju Instituta.

U Kliničkom centru Kragujevac juče oko 9 sati bilo je hospitalizovano 86 pacijenata.

- 7 hospitalizovanih pacijenata se nalazi na respiratoru  - navodi se u izveštaju Instituta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.