SEHA liga: Vojvodina ispustila pobedu u Kragujevcu

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA liga: Vojvodina ispustila pobedu u Kragujevcu

Rukometaši Vojvodine osvojili su prvi bod u ovogodišnjoj SEHA ligi odigravši sa Radničkim na gostovanju u Kragujevcu 24:24.

Nakon nekoliko teških mečeva ovog leta, protiv Vesprema, Vardara i Tatrana, kao i duela sa holandskim Targosom, Novosađani su danas ponovo imali težak duel u kom su ispustili pobedu.

Gosti su vodili od samog početka, a u drugom poluvremenu brzo stekli i pet razlike. Međutim, dopustili su domaćem timu da anulira tu prednost i na desetak minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pre kraja izjednači na 20:20 pa se ušlo u neizvesnu završnicu. Igralo se gol za gol, a u poslednjem napadu bod domaćem timu doneo je Dejan Pralica.

Šampione Srbije predvodili su Mladen Ivanović sa 8 i Uroš Elezović sa 5 pogodaka (sve sa sedam metara), dok je kod domaćih najefikasniji bio Grbović sa šest golova. Vojvodina sada ima remi i dva poraza i u narednom kolu gostovaće Tatranu od kojeg je nedavno izgubila u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prethodno, 17. septembra u Aranđelovcu, izabranici Đorđa Ćirkovića brane trofej Super kupa protiv Železničara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.