Rukometašima Vojvodine Kup Srbije!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2021, 21:19

Rukometašima Vojvodine Kup Srbije!

Rukometaši Vojvodine osvojili su trofej Kupa Srbije “Prof. dr Branislav Pokrajac” pošto su u finalu završnog turnira održanog u Smederevu savladali šabačku Metaloplastiku sa 19:17. Prethodno je u polufinalu pobeđen kragujevački Radnički sa 30:18.

Nova titula. Treća uzastopna u nacionalnom kupu, a ukupno sedma u tom takmičenju. Osmi uzastopni trofej u poslednje tri i po sezone u svim domaćim takmičenjima.

Impresivan niz koji toliko dugo traje pod vođstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trenera Borisa Rojevića, izdanka Vošinog sistema, a koji ne zna za poraz u utakmicama za trofej.

Očekivano, finalni meč bio je jako težak. Pun naboja. Ogromna želja, Vojvodine i Metaloplastike, dva velika rivala, za titulom. Bili su poravnati na terenu u prvom poluvremenu.

Niko se nije rezultatski odlepio, a onda je Vojvodina to učinila u 48. minutu kada je povela 16:13. Prednost od 2 ili 3 gola držala je do kraja. Fantastičan rezultat je nagrada svima, svim igračima i stručnom štabu na frenetičnom radu.

Vojvodina se neće zaustaviti na ovome. Ostao je nedovršen posao u ARKUS ligi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.