Rukometaši Radničkog napadaju kup

Izvor: KGsport.info, 04.Jun.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog napadaju kup


Danas i sutra u novosadskoj „Slanoj bari“ na programu je finalni turnir Kupa Srbije za rukometaše, na kome učestvuje i kragujevački Radnički. Šumadinci će večeras od 19.30h igrati sa domaćinom Vojvodinom za plasman u finale takmičenja, koje je na programu sutra od 18h.
Kragujevčanima je ovo poslednja prilika da dođu do trofeja u sezoni 2014/2015. To neće biti nimalo lako, budući da za protivnika imaju ekipu Vojvodine, koja je lako odbranila titulu državnog prvaka i sada namerava da dođe do duple krune.
U prvom polufinalnom duelu, koji je na programu danas od 17 časova, sastaće se Spartak i Železničar 1949.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pazar juniors pred historijskim uspjehom!

Izvor: SandzakPress.net, 04.Jun.2015

Novi Pazar – Pioniri Pazar juniorsa pobjedili su danas Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 4:0 u prvoj utakmici finala baraža za prvaka na teritoriji Fudbalskog saveza zapadne Srbije. Strijelci za domaći tim bili su Dženan Camić u trećem, Nazim Hadžibulić u 12, Dajlan Baždarević u 19. i Mirzet...

Nastavak na SandzakPress.net...

Radnički bez finala Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 05.Jun.2015, 00:04

Rukometaši Radničkog nisu uspeli  da se plasiraju u finale Kupа Srbije, pošto su u večerašnjem polufinalu, odigranom u novosadskoj „Slanoj bari“, poraženi od domaće Vojvodine sa 25:29 (14:17).. Novosađani su odlično otvorili utаkmicu i već posle pet minuta imali tri gola prednosti...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.