Rukometaši Radničkog na vrućem gostovanju u „Čairu“

Izvor: KGsport.info, 04.Okt.2013, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog na vrućem gostovanju u „Čairu“


Ovog vikenda na programu su utakmice 4. kola Superlige za rukometaše. U derbiju kola Radnički će imati jako težak zadatak, obzirom da ga očekuje gostovanje jedinoj ekipi sa maksimalnim učinkom posle tri odigrana kola, niškom Železničaru.
Nišlije su sjajno startovale u novoj sezoni i imaju maksimalan učinak u dosadašnjem toku prvenstva. Predvođeni odličnom i veoma bučnom rukometnom publikom u Nišu, predstavljaju krupan zalogaj za svaku ekipu koja se nađe u niškom „Čairu“.
Kragujevčani u Niš stižu posle trijumfa nad ekipom Rudara u prošlom kolu, koji je u velikoj meri vratio samopouzdanje izabranicima Nedeljka Vučkovića nakon poraza u Subotici. Samim tim u redovima Radničkog vlada umereni optimizam da mogu uzeti skalp Železničaru.
Ivan Šmigić, koji je prošle sezone nosio dres Nišlija, dobro poznaje vrelu atmosferu u „Čairu“, ali smatra da Radnički može da iznenadi svog protivnika.
Ja verujem u ove naše momke i mislim da naša odbrana njima nikako ne leži, što može da bude ključ pobede u Nišu.“ – istakao je srednji bek Radničkog.
Utakmica između Železničara i Radničkog igra se u subotu, 5. oktobra, u niškom „Čairu“, a početak je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.