Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju Zlatar (subota, 17h)

Izvor: KGsport.info, 30.Mar.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju Zlatar (subota, 17h)

Rukometaši Radničkog 1964 ugostiće ekipu Zlatara u 16. kolu Super B lige. Ovaj meč igra se u subotu, 31. marta u hali „Jezero“, sa početkom u 17 časova.
Nakon petnaest odigranih kola, kragujevački rukometaši imaju polovičan učinak – sedam puta su slavili, isto toliko puta su i poraženi, uz jedan remi. Ono što takođe treba pomenuti, to je da su Kragujevčani uglavnom gubili utakmice „tesnim“ rezultatom, sa jednim ili dva gola zaostatka. Sve to je posledica neiskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << mladih rukometaša Radničkog, za koje je ovo prva sezona u superligaškom rangu takmičenja.
U duelu sa Zlatarom, izabranici trenera Radosavljevića pokušaće da dođu do treće uzastopne pobede na svom terenu i podignu samopouzdanje pred naredne takmičarske izazove. Zadatak neće biti nimalo lak pošto je tim iz Nove Varoši u seriji od tri uzastopna trijumfa, a uz to je i prilično lako savladao Kragujevčane u prvom delu sezone (25:17).
– Nakon četiri utakmice u drugom delu sezone, videli smo da možemo da pariramo i najjačim ekipama u ligi. Mladost i agresivnost krase našu ekipu. Čvrstom odbranom i maksimalnom koncentracijom pokušaćemo da dođemo do što lakših golova. Prethodni susret sa ekipom Zlatara nismo uspeli da okončamo u svoju korist, zato u ovu utakmicu ulazimo motivisani i spremni da osvojimo dva boda u „Jezeru“. – istakao je Branislav Radenović, bek Radničkog 1964.

U ostalim mečevima 16. kola sastaju se: Dubočica 54 -Vranje 1957, Bela Palanka – Planinka Prolom voda, Priboj – Lokomtiva, Karađorđe – Topličanin i Hajduk Veljko – Novi Pazar.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekonomac u derbiju kola protiv Nove Pazove (petak, 19 h)

Izvor: KGsport.info, 30.Mar.2018

U derbi meču 18. kola Prve futsal lige Srbije, aktuelni lider na tabeli, kragujevački Ekonomac, ugostiće večeras od 19 časova u hali „Jezero“ drugoplasiranu Novu Pazovu. „Studenti“ bi pobedom u ovom duelu uvećali bodovnu prednost u odnosu na Novopazovčane, koja trenutno iznosi jedanaest...

Nastavak na KGsport.info...

Rukometasi spremaju revans Zlataru

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 31.Mar.2018, 11:21

Rukometasi Radnickog 1964, nakon poraza od favorizovane ekipe Vranja, docekuju ekipu Zlatar iz Nove Varosi u subotu 31. marta u hali Jezero, u okviru 16. kola Supe B lige. Prvi susret ove dve ekipe Zlatar je resio u svoju korist rezultatom 25:17. .- Nakon 4 utakmice u drugom delu sezone, videli smo...

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.