Rukomet: U Inđiju po – pobedu

Izvor: Šumadija Press, 03.Okt.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: U Inđiju po – pobedu

U četvrtom kolu Superlige Srbije, kragujevački Radnički, do sada jedina neporažena ekipa, gostuje danas (subota, 3. oktobar, 19,00) u Inđiji gde igra protiv Železničara.

U ekipi aktuelnih državnih šampionki uvereni su da je to prilika da i posle ovog kola ostanu usamljene na prvom mestu na tabeli.

– Gostovanje Železničaru dočekujemo spremne i u punom sastavu. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i ova pobeda bi nam mnogo značila pred nastavak takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << u Evropi. Železničar ima mladu ekipu, a i naša je u osetno podmlađenom sastavu tako da očekujem uzbudljivu i dinamičnu utakmicu i našu četvrtu pobedu u nizu – optimista je Anđela Janjušević, reprezentativka iz redova Radničkkog.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.