Rukomet: Ćosićeva u Radničkom, ali šampionskom

Izvor: Šumadija Press, 20.Jun.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: Ćosićeva u Radničkom, ali šampionskom

Nekadašnja juniorska reprezentativka Srbije, golman Tijana Ćosić (20) nije promenila ime kluba, ali se iz svilajnačkog vratila u kragujevački Radnički.

Ona je treće pojačanje osvajača duple krune u protekloj sezoni. Izvesno vreme Ćosićeva je provela na kaljenju u drugim klubovima, a stručni štab i rukovodstvo Radničkog odlučili su da je vreme da se Tijana vrati u matični klub.

– Tijana je je prošla mlađe reprezentativne selekcije, talentovana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << i puna želje i elana za dokazivanjem. Naša namera je da u budućnosti postane standardni golman Radničkog jer samo tako može da napravi značajan pomak u karijeri i dođe i do seniorskog reprezentativnog dresa – kaže trener Aleksandar Radosavljević.

Ćosićeva ističe da je presrećna što se vratila u matični klub i što će dobiti šansu da značajno napreduje:

– Predivan je osećaj igrati u svom gradu,klubu i pred svojim navijačima. Odlično poznajem sve devojke i neće mi biti problem da se brzo uklopim.

Nova-stara „tigrica“ priključiće se starom jatu na pripremama koje će početi krajem jula.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.