“Romantičari“ na Čika Dači (nedelja, 17.00h)

Izvor: KGsport.info, 28.Apr.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Romantičari“ na Čika Dači (nedelja, 17.00h)

Posle nerešenog ishoda ostvarenog u sredu na gostovanju u Užicu, fudbalere Radničkog 1923 u nedelju od 17 časova na stadionu 'Čika Dača' očekuje duel sa OFK Beogradom, u utakmici 27. kola Superlige.
Posle meča sa Hajdukom iz Kule i utakmicu sa ekipom sa Karaburme kragujevački fudbaleri odigraće bez prisustva gledalaca, jer je disciplinska komisija FSS suspendovala stadion 'Čika Dača' zbog nedoličnog navijanja u susretu između Radničkog i Novog Pazara.
Trener Kragujevčana, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Slavenko Kuzeljević za nedeljni meč može da računa na sve igrače sa izuzetkom Željka Miloševića, koji se, još uvek u dovoljnoj meri nije oporavio od povrede.
OFK Beograd trenutno zauzima osmo mesto na tabeli i važi za nezgodnog i nepredvidivog protivnika koga je Radnički kao gost uspeo da savlada u prvom delu sezone. Uživo slika sa ovog meča biće emitovana na internet stranici www.ipsport.net.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.