Rekreacija stazom po obodu grada

Izvor: Šumadija Press, 17.Jun.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekreacija stazom po obodu grada

Planinarsko-ekološki klub “Gora” iz Kragujevca osmislilo je novu stazu za pešačenje, za koju se nadaju da će privući veliki broj rekreativaca.

Reč je o kružnoj stazi po obodima grada, dužine 12 kilometara, koja se može obići rekreativnim hodom za oko tri sata. Početak šetnje je centar Kragujevca, odakle inače kreću sve pešačke ture ovog kluba.

Pored uređenja ove staze, u klubu organizuju i druge akcije i pešačke ture, kako bi Kragujevčanima približili >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << zanimljiva mesta nadomak grada. Staza poznata kao “Đurđevak” prilagođena je početnicima i duga je deset kilometara, za one koje vodi adrenalin tu je staza “Izazov” od 20 kilometara, a staza “Uživanje” duga je 16 kilometara i namenjena ljubiteljima prirode i zdravog života.

Planinarsko-ekološki klub “Gora” postoji osam godina i ima šezdeset stalnih članova, koji svakog vikenda i praznicima organizuju akcije pešačenja i planinarenja po predelima oko Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.