Radomir Nikolić oštro osudio napad na Sašu Milenića: Duboko sam potresen

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Nikolić oštro osudio napad na Sašu Milenića: Duboko sam potresen

Kragujevac - Vest da je Saša Milenić pretučen me je duboko potresla i uznemirila. Napad na Milenića je gnusan i neprihvatljiv čin, koja mora hitno da bude rasvetljen. Reč je o miroljubivom čoveku, koji nije sklon nasilju, što ovaj incident čini još težim, poručio je gradonačelnik Radomir Nikolić.

Napad na profesora Sašu Milenića, najoštrije je osudio i sadašnji

predsednik Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grada Milan Urošević, koji je saopštio da je

"potrešen kao čovek jer je Milenić teško povređen ispred škole u kojoj

radi", i da je napadnut čovek koji "kao odbornik sada predsatavlja

građane Kragujevca".

On je i apelovao na nadležne organe da što pre rasvetle sve okolnosti i da se na "adekvatan način kazni počinilac ovog gnusnog čina".

Visoki funkcioner stranke Zajedno za Šumadiju, Saša Milenić, koji je pretučen sinoć oko 19 sati ispred Prve kragujevačke gimnazije, u kojoj radi kao profesor, zadobio je teške telesne povrede.

Zbog preloma leve jagodične kosti, upućen je na operaciju na Kliniku za ORL hirurgiju.

Policija je tokom noći uhapsila Ivana V. (49), koji je odmah identifikovan. Njemu je određena mera zadržavanja do 48 sati, zbog nanošenja teških telesnih povreda i nasilničkog ponašanja. On će uz krivičnu prijavu danas da bude sproveden Osnovnom tužilaštvu u Kragujevevcu.

Ivan V., bio lak plen za policiju jer ga je Milenić, bivši Predsednik Skupštine grada i narodni poslanik, sam identifikovao jer ga je poznavao odranije.

Stranka ZZŠ je zatražila da preduzme sve zakonske mere protiv napadača, jer postoje i brojni svedoci koji su zajedno u trenutku napada bili zajedno sa Sašom Milenićem na Đačkom trgu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.