Radnički u petak protiv Radničkog u Kragujevcu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Apr.2023, 21:32

Radnički u petak protiv Radničkog u Kragujevcu

U pretposlednjem kolu osnovnog dela Superlige fudbaleri niškog Radničkog u petak, 7. aprila igraju protiv imenjaka u Kragujevcu, a šef stručnog štaba Dragan Šarac i najiskusniji u timu Saša Marjanović veruju da Nišlije mogu do pobede.

Posle poraza od Čukaričkog koji je niški tim definitivno odvojio od borbe za plej-of stiže duel sa Kragujevčanima koji su trenutno osmi i još imaju šansu za doigravanje za titulu. Trener Dragan Šarac svestan je da sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << težak zadatak.

Trenutno se borimo za opstanak, oni za plej-of, pa oba tima imaju motiva za osvajanje bodova. Pokušaćemo da iz ovoga izađemo jači i da probamo da u Kragujevcu odigramo znatno kvalitetnije i osvojimo bodove. Kragujevčani igraju dobar sastav, a u ovom prelaznom roku su doveli odlična pojačanja. Imaju Čolovića, Đurića, Vidosavljevića... Još ne znam ko će igrati u špicu napada protiv nas, ali je ovo svakako odlična ekipa sa par iskusnih pojedinaca, koji su tu još od prošle sezone. Mi moramo da verujemo u sebe i odigramo maksimalno kako bi se nadali bodovima - rekao je Šarac.

Šarac neće moći da računa na sve igrače.

Stefan Marjanović ima parne žute kartone i svakako nam nije na raspolaganju, a nekoliko igrača je rovito i na treningu ćemo proceniti njihovu spremu i mogućnost da konkurišu za sastav - dodaje trener.

Najiskusniji u timu Saša Marjanović veruje u svoju ekipu, a nada se da će se što pre izdići nakon poraza od Čukaričkog.

Prečesto se ponavljaju greške u ekipi, protivnici nas dobijaju nakon naših kikseva, a ne zato što su bolji rivali. Verujem da imamo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat i ako Bog da, da pobedimo - kaže Marjanović.

Utakmica počinje u petak u 16 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ludnica u Bačkoj Topoli po ukusu Partizana i Čuke: Voša izvukla remi, TSC-u poništen gol u 94. minutu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2023, 09:49

Ulazimo u neizvestan finiš ligaškog dela Mozzartbet Superlige Srbije u kom se čak tri tima bore za mesto broj dva koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.