Radnički u Kragujevcu izgubio od Heliosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2012, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički u Kragujevcu izgubio od Heliosa

KRAGUJEVAC -

Košarkaši Radničkog izgubili su u Kragujevcu od slovenačkog Heliosa sa 72:77 (17:9, 14:34, 20:23, 21:11) u utakmici 23. kola Jadranske lige.

Radničkom je to bio 12 poraz, uz 11 pobeda, dok je Helios sedmi put pobedio, a ima 16 poraza.

U domaćem timu samo pet igrača upisalo se u strelce, od kojih je najefikasniji bio Dejvid Sajmon s 29 poena. Amerikanac je imao i deset skokova.

Majkl Skot je ubacio 13 poena, Miljan Pavković i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Stefan Birčević po 12, a Boris Bakić šest. Birčević je imao i čak 17 skokova, a Pavković šest asistencija.

Izabranici trenera Miroslava Nikolića nisu uspeli da pogode nijedan šut za tri poena, iz 18 pokušaja.

Ekipu Heliosa predvodio je Drago Pašalić sa 19 poena i deset skokova. Klemen Prepelič je upisao 17 poena, a Darnlej Erl Gej osam asistencija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.