Radnički savladao Igokeu

Izvor: Beta, 18.Jan.2014, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički savladao Igokeu

BEOGRAD, 18. januara 2014. (Beta) - Košarkaši Radničkog pobedili su u subotu u Kragujevcu Igokeu sa 82:67 u 17. kolu Jadranske lige.

Radnički su do sedme pobede u sezoni predvodili Stefan Birčević i Stefan Jović sa po 16 poena, dok je u poraženoj ekipi najefikasniji bio Nemanja Gordić sa 24 poena.

Košarkaši Širokog su na svom parketu bili bolji od Solnoka sa 76:66, a najefikasniji u petoj ovosezonskoj pobedi bili su Ivan Buva i Džonaton Džons sa po 17 poena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

Cibona je u Zagrebu savladala podgoričku Budućnost sa 65:55.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Dario Šarić sa 18 poena, dok je u Budućnosti najbolji bio Suad Šehović sa 14 postignutih poena.

U okviru 17. kola u nedelju se od 17 sati u hali Pionir sastaju Crvena zvezda i Olimpija, dok Partizan u ponedeljak od 18 sati gostuje Zadru.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.