Radnički rutinski protiv Železničara

Izvor: KGsport.info, 27.Apr.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički rutinski protiv Železničara

Rukometaši Radničkog ostvarili su treću pobedu u plej ofu, pošto su večeras u dvorani “Jezero“, u okviru 5. kola nadigrali niški Železničar rezultatom 28:24 (15:10).
Derbi je rezultatski bio zanimljiv samo u uvodnim minutima. Onda su domaći poveli 6:4, potom su razliku samo povećavali, da bi na poluvreme otišli sa pet golova prednosti.
U drugom poluvremenu ista slika. Radnički serijom 4:1 dolazi do vođstva 19:11, što je, ispostaviće se, bilo i presudno. Nišlije >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << do kraja susreta nisu uspele da susret učine rezultatski zanimljivim, pa bodovi zasluženo ostaju u Kragujevcu.
Krsto Milosević sa 6, Grbović i Bosić sa po 5 bili su najefikasniji u redovima pobedničke ekipe. Kapiten Dušan Petrović ponovo je bio zapažen sa 10 odbrana (2 sedmerca). U Železničaru Basarić je pogodio pet puta, Živković i Đukić su postigli po četiri gola.
Radnički je ostao u vrhu tabele sa tri pobede i dva poraza, baš kao Vojvodina koja je večeras poražena od Crvene zvezde, sa kojom se naši rukometaši sastaju narednog vikenda.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz „Želje“ u Kragujevcu

Izvor: NTV.rs, 27.Apr.2014

Rukometaši Železničara poraženi su u Kragujevcu od Radničkog 28 : 24, u 5. kolu plej-ofa. Poluvreme 15 : 10. . Domaći tim se na samom startu rezultatski odvojio i stečenu prednost sačuvao je do kraja. Gosti nikako nisu mogli da adekvatno odgovore na duboku odbranu Radničkog, a uz to promašili...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.