Radnički rešio pitanje levog beka

Izvor: KGsport.info, 06.Sep.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički rešio pitanje levog beka


Slobodan Ervaćanin novo je pojačanje RK Radnički. Radi se o levom beku sa zavidnom inostranom karijerom, koji je četiri godine nastupao za francuski Bordo.
Ervaćanin je rođen 1988. godine. Karijeru je započeo u pančevačkom Dinamu, gde se nakon sjajnih partija našao na meti Bordoa. Boje francuskog kluba uspešno je branio četiri sezone. Inače, Ervaćanin je prošao i sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, ali nikad nije debitovao za seniorsku selekciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Dolaskom Ervaćanina Kragujevčani su rešili pitanje levog beka, pozicije koja je ostala upražnjena odlaskom Krste Miloševića u Rumuniju.
Podsetimo, Radnički su ovog leta pojačali golman Arsić, pivot Medurić, levi bek Prodanović, mladi desni bek Aleksandar Radovanović, kao i dvojica kadetskih reprezentativaca Crne Gore, Filip Vujović i Luka Radović.

Kragujevčane u sredu, 10. septembra, očekuje debi u SEHA ligi, kada će u hali „Jezero“ ugostiti novosadsku Vojvodinu.
Foto: rkradnicki.com

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.