Radnički protiv Bjasena u osmini finala Kupa kupova

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički protiv Bjasena u osmini finala Kupa kupova

Rukometašice Radničkog iz Kragujevca igraće u osmini finala Kupa pobednika kupova protiv norveškog Bjasena, odlučeno je žrebom u sedištu EHF u Beču.

Bjasen je poznat rival rukometašicama Radničkog, pošto je norveški tim u septembru bio učesnik kvalifikacionog turnira za plasman u Ligi šampiona, koji je odigran u Kragujevcu.

Prva utakmica igra se u Trondhajmu 7. ili 8. februara, a revanš sedam dana kasnije u hali Jezero.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Norveški Bjasen protivnik „Tigrica“ u osmini finala KPK

Izvor: KGsport.info, 25.Nov.2014

. Rukometašice Radničkog igraće protiv norveškog Bjasena u osmini finala Kupa pobednika kupova, odlučeno je današnjim žrebom u sedištu EHF-a u Beču. Prva utakmica odigraće se u Trondhajmu 7/8. februara, a revanš je na programu sedam dana kasnije.. Ekipa Bjasena nije nepoznanica za kragujevačku...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.