Radnički proslavio klubsku slavu

Izvor: KGsport.info, 20.Jan.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički proslavio klubsku slavu

FK Radnički je u jeku priprema za prolećnu polusezonu, ali su se danas zaposleni u klubu pojavili na stadionu Čika Dača drugim povodom. Sveti Jovan je krsna slava kragujevačkog superligaša, a svečanost je upriličena u prostorijama kluba.
Član upravnog odbora kluba i domaćin slave Ivica Samailović pozdravio je prisutne sportske radnike, novinare i navijače fudbalskog kluba, podsećajući na uspehe koje je Radnički postigao u jesenjoj polusezoni, ali je i naglasio da Radnički tu ne treba da stane, već da nastavi ka zacrtanom cilju pre početka sezone, prema kojem su mnogi bili skeptični - izlazak u Evropu.
Zatim je predao reč gradonačelniku Veroljubu Stevanoviću, koji je još jednom istakao kako se i on, a i ceo grad ponosi sportskim društvom Radnički, i svim uspesima koji klubovi članovi postižu iz sezone u sezonu. Slično kao i prethodni govornik, gradonačelnik je pomenuo ciljeve kojima teži, i najavio da će dugo pominjani plan restrukturiranja stadiona i izgradnje reflektora uskoro biti završen. Takođe, gradonačelnik je od gospodina Samailovića preuzeo čast da sledeće godine bude domaćin slave.
Foto: fkradnicki.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički proslavio Svetog Jovana

Izvor: Sportal.rs, 20.Jan.2012

FK Radnički 1923 obeležio svoju slavu Sveti Jovan po 89.put u svojoj dugogodišnjoj istoriji, nastavljajući tradiciju svojih osnivača. Domaćin današnje slave bio je član Upravnog odbora kluba Ivica Samailović koji je u prisustvu sveštenika Šumadijske eparhije presekao slavski kolač.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.