Radnički overio plasman u četvrtfinale Evropa kupa

Izvor: KGsport.info, 21.Okt.2012, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički overio plasman u četvrtfinale Evropa kupa

Vaterpolisti Radničkog savladali su turski Juzme, rezultatom 18:3, u poslednjoj utakmici grupe D kvalifikacija za Kup Evrope, pa su na kraju završili na prvom mestu, sa četiri pobede.
Trener Kragujevčana, Dejan Udovičić, Turcima je suprotstavio kombinovani sastav. Naime, u igru nisu ulazili najiskusniji Vanja Udovičić, Zdravko Radić i Filip Filipovič, a tek po nekoliko minuta u vodi su proveli Ćirić, Zloković i Burić.
I podmlađeni sastav Radničkog imao je praktično šuterski >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << trening protiv autsajdera, koji se doduše borio koliko je mogao, ali nedovoljno da izbegne debakl.
„Šumadijski drim tim“ nije imao milosti pa je od samog starta počeo da puni mrežu gostujućeg golmana. Već u prvoj četvrtini domaći su poveli sa 5:0, a u istom ritmu nastavili su do kraja, pa su stigli do ubedljive pobede.
Gotovo svi igrači koji su ulazili u igru upisali su se u strelce, a po tri puta precizni su bili Đorđe Bašić, Đorđe Filipović i Dušan Marković.
Pored Radničkog, u top osam fazu plasirala se i italijanska Florencija, koja je zabeležila tri pobede i jedan poraz. Žreb za četvrtfinale je u ponedeljak u 13 časova, a utakmice bi trebalo da budu odigrane 13. i 24. novembra.
Radnički – Juzme 18:3 (5:0, 5:1, 3:1, 5:1)
Zatvoreni bazen SC „Park“.
Gledalaca: 400.
Sudije: Andrej Laginja (Slovenija) i Šabolc Dodik (Mađarska).
Igrač više: Radnički 5(4), Juzme 4(0).
Peterci: Radnički 3(3), Juzme 1(1).
RADNIČKI: Radić, Burić 1, Popović 2, Marković 3, Gak 2, Bašić 3, Ćirić 1, Čupić 2, Zloković 1, F. Filipović, Udovičić, Đ. Filipović 3, Stivens. Trener: Dejan Udovičić.
JUZME: Brzica, Jenigun, Erman, Asi, Gunkut, Đoskun 1, Hantal, Hatipoglu 1, Bebić 1, Elveren, Baškaja, Gedik, Đanbalzar. Trener: Žare Petrović.
Foto: vkradnicki.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.