Radnički otputovao u Antaliju, Spalević ostao bez objašnjenja

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički otputovao u Antaliju, Spalević ostao bez objašnjenja

Fudbaleri Radničkog 1923 otputovali su juče sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ u Antaliju na pripreme, a u avionu nije bilo Darka Spalevića.
Kapiten i najbolji strelac superligaša iz Kragujevca nije se u dogovoreno vreme pojavio na okupljanju ekipe. Brojni telefonski pozivi završeni su neuspešno, jer je „pretplatnik nedostupan”.
Prema šturim informacijama iz kluba, Spalević je navodno morao i u bolnicu, nezvanično jer je oboleo od konjuktivitisa, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << juče od iskusnog fudbalera nismo mogli da dobijemo potvrdu ove vesti.
Spalević je krajem prošle godine podneo zahtev za raskid ugovora sa Radničkim 1923. Arbitražna komisija Zajednice Super lige je razmatrala slučaj, međutim, odluku nije donela.
Spalević je u žalbi prijavio da klub nije ispunio obaveze, a članovi komisije zatražili su od fudbalera da iz PIO fonda donese dokaz kojim bi to i potvrdio.
Spalević je do pre dva dana profesionalno odrađivao obaveze, ali juče nije otputovao na pripreme. Da li je ga je zaista bolest sprečila da krene put Turske ili su razlozi druge prirode pokazaće dani koji dolaze.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.