Radnički izgubio od Krke

Izvor: RTS, 05.Feb.2011, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički izgubio od Krke

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca poraženi su u Novom Mestu od domaće Krke rezultatom 88:73 (24:19, 17:20, 28:26, 19:8) u utakmici 20. kola regionalne NLB lige.

Radnički se dobro držao u duelu sa favorizovanim domaćinom tri četvrtine, da bi u poslednjem periodu bio viđen rasplet u korist Krke.

Bez Majkla Lija, koji je od početka sezone glavni oslonac u napadu ekipe koju sa klupe predvodi Miroslav Nikolić, Šumadinci nisu imali puno razloga za optimizam u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << duelu sa veoma disciplinovanim slovenačkim prvakom.

Jedina dva igrača koja su odigrala na visokom novu bili su internacionalac iz Švedske Anton Gaderforš i Marko Čakarević, dok je povratnik Vukašin Aleksić pokazao da se na njega može računati u nastavku sezone. Ostali igrači su bili vrlo bledi u napadu, dok je daleko iskusnija ekipa Krke, koja se neočekivano bori za sam vrh tabele regionalnog takmičenja, imala čak četvoricu raspoložeih šutera.

Krka: Ikonić 16, Rojc, Petrov, Murič, Pavič 13, Đorđević 14, Dragič 8, Buker 12, Krivec 1, Drobnjak 5, Balažič 17.

Radnički: Li, Makismović, Miletić 3, Marković 7, Mijatović 8, Gaderforš 25, Aleksić 9, Špica 1, Čakarević 11, Stefan Stojačić, Rakić 7, Vukosavljević 2.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.