Radnički iz Kragujevca počeo zimske pripreme, cilj je - opstanak

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički iz Kragujevca počeo zimske pripreme, cilj je - opstanak

Fudbaleri Radničkog počeli su u Kragujevcu pripreme za prolećni deo sezone u kojem će im glavni cilj biti opstanak u Superligi.

Na prvoj "prozivci" treneru Dejanu Đurđeviću javilo se 26 igrača, dok će se timu u subotu priključiti i odbrambeni fudbaler Miloš Tintor.

Član kluba više nije Aleksandar Kosorić, koji će karijeru nastaviti u iračkom Erbilu, a prozivku je zajedno sa šefom struke Đurđevićem obavio sportski direktor kluba Dragan Anđelić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Naša je obaveza da ispravimo ono što smo uradili u prvom delu sezone. Obećavam da će Radnički biti bolji nego što je bio. Ljudi iz grada i kluba dali su nam bezrezervnu podršku u svim mogućim aspektima. Ono što je najvažnije, imaćete vrhunske uslove za pripreme i sve kako je dogovoreno, ali će naše obaveze biti duplo veće nego do sada", rekao je Đurđević igračima na početku priprema.

Ekipa Radničkog trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli Superlige sa 12 bodova.

Fudbaleri kragujevačke ekipe prolećni deo šampionata počinju 27. februara utakmicom na svom terenu protiv beogradskog Rada.

Na spisku stratega “Đavola“ su:

Golmani: Marko Knežević, Ognjen Čančarević i Žarko Trifunović

Igrači: Željko Milošević, Stefan Nedović, Darko Spalević, Lazar Rosić, Ivan Petrović, Petar Pavlović, Stanimir Milošković, Miljan Mutavdžić, Aleksandar Varjačić, Milan Svojić, Srđan Simović, Bojan Zoranović, Dragan Radosavljević, Predrag Sikimić, Ivan Pejčić, Vladimir Otašević, Dušan Petronijević, Darko Fejsa, Lazar Popović, Stefan Petrović, Vladimir Bubanja i Nikola Kovačević.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radnički počeo pripreme

Izvor: RTV Pink, 11.Jan.2013

. . . Fudbaleri Radničkog počeli su danas u Kragujevcu pripreme za prolećni deo sezone u kojem će im glavni cilj biti opstanak u Superligi.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.